söndag 27 juli 2014

Sommarkoma

  Jag vet inte om det är ett allmänt sommarsyndrom eller om det mest beror på den fantastiska värmen vi har för tillfället, men det känns som att jag har gröt i huvudet och kroppen är en hög med deg. När man väl är ledig och har tid att ha för sig en massa saker så ligger man där på gräsmattan som en annan utslagen fläck och svettas. Lite typiskt. Men icke skall man klaga! Det är faktiskt härligt egentligen, speciellt när man får bada lite. Och jag har till och med blivit lite brun! Det är inte fy skam det. 
  Hade besök av kära Tove i dagarna, och vi lekte lite med Isa och hade trevligt. Det blidde inget Korrö i år för vår del nämligen, vilket var hemskt tråkigt. Det gick inga tåg hem därifrån och vi kunde inte få tag på någon bil, men sånt är livet. Så nu håller jag på att försöka med att inte vara bitter för det och se fram emot Linköping i höst i stället. 
  Mycket spännande händer framöver! En födelsedag, lite Norrland och en flytt till Arvika till exempel. Det ska jag se till att berätta mer om sedan när det beger sig. 
  Hoppas ni inte smälter bort, drick mycket saft och ät en massa glass!


lördag 26 juli 2014

Jag ska aldrig bort mig binda, ej i äktenskapet gå

  Jag, min lilla mor och Tove jammade lite Kraja vid pianot igår, och trots att vi inte hade någon andra alt med oss så bestämde vi oss för att spela in Giftasvisan. Varför inte, liksom?


fredag 18 juli 2014

Gissa vad? En teckning till!

  Provade att rita någonting med utgångspunkten "det här skulle man kunna tatuera någonstans". Tycker personligen att motiv med ramar är ursnygga att ha på låren, till exempel. Jag vet inte riktigt om jag skulle våga göra't själv, men ändå. Man kan ju drömma lite. 


onsdag 16 juli 2014

Imagine, we were young once too

  Det verkar nästan som att jag har blivit en art blog här, men jag råkar helt enkelt ha en hel del teckningar att visa och lite annat att göra. Här kommer en teckning av Hogwarts professors before they were professors. 

  McGonagall, Snape, Trelawney & Sprout.

söndag 13 juli 2014

Flower Fairies

  Hittade en serie teckningar jag gjorde förra året men inte scannade av någon anledning (antagligen för att scannern var paj, så brukar vara fallet), men jag kan ju visa dem nu i stället. Jag är faktiskt ganska jättenöjd, so yay me! (Ursäkta oavsiktligt skryt.)

  Humle, Nyponros & Gullviva. 






lördag 12 juli 2014

When I look at the stars, I feel like myself

  Två bra låtar med sjukt snygga videor av ett sjukt bra band som jag precis kom ihåg.

torsdag 10 juli 2014

Wise words to hang on my wall

  Gjorde klart två broderier igår! Ett höll jag på med i flera dagar, det andra gick på en halvtimme. Inte överdrivet svårt att gissa vilket som är vilket kanske. Lika nöjd med båda dock, de blir fina tillskott till lägenhetsdekoren till hösten!




























  Broderi är verkligen supermysigt. En sån där syssla som man kan hålla på med medans man tittar på serier eller gör vad som helst, i stort sätt. Jag kommer nog snart att ha sådana här tavlor upp över öronen om jag inte gör något åt saken, så om du är sugen på att få något broderat åt dig så är det bara att säga till!

söndag 6 juli 2014

Hello, old friend

  På sistone har jag varit så himla uppslukad av folkmusik i alla dess former, så jag har inte lyssnat på jazz på evigheter. Så kan man ju inte ha det! Nu spelas Rigmor på högsta volym i sommarvärmen. Får trevliga flashbacks till min projektarbetskonsert jag gjorde i trean, det var grejer det. Ska faktiskt jamma lite med Jakob nästa vecka, yay! 



  Annars då? Jovars. Hänger hemma hos Tove i Karlstad och har en ledig dag mellan lite jobb, sen blir det hem till Öret igen. Ska bli väldans skönt faktiskt, har flängt hit och dit för att träffa karln min och hej och hå. Men det är all good. Sommar är bra. Snart blir det Korrö och sommarstugan också, och sen en födelsedag på det! Det finns faktiskt mycket att se fram emot.