söndag 31 maj 2015

Edinburgh: Part 4

  Nu äntligen så kommer de sista bilderna från Edinburgh. Samtliga är från National Gallery of Scotland, jag tog så många bilder där att det fick bli ett separat inlägg.
















  Den här var en av mina favoriter. ^


  Liksom denna. ^









  Och det var det. Längtar lite tillbaka redan.


På upphällningen

  Det här är ju helt crazy bananas. Nästa vecka är min sista vecka på Ingesund. Det är knappt så att jag kan tänka mig det, det har nog inte riktigt gått in i hjärnan. Jag är ju inte klar här? Jag och Mags ska väl inte flytta isär? Ska jag jamma en sista gång med mina klasskompisar? Det går inte att tänka på, då börjar en gråta. Så jag förtränger att jag behöver köpa flyttkartonger och packa ner mitt liv. I stället så taggar jag inför Ransäter nästa vecka som kommer bli det absolut bästa avslutet på en termin någonsin. Och så broderar och ritar jag, som omväxling (host). 


  Tröttnar på heteronormativitet och önskar att jag vore en älva. Like you do.

  För övrigt så har jag klippt av mig håret! Det ska jag visa nån dag. Ta hand om er~

söndag 17 maj 2015

Edinburgh: Part 3

  En bra grej med att vara sjukt långsam på att blogga är att när en väl gör det så kommer det fram en massa fina minnen som gör en glad! Med andra ord: jag kom äntligen ihåg att blogga lite mer om min och mammas resa. Vet inte om jag kommer ihåg så många detaljer, men här kommer några bilder i alla fall!


  Hogwarts?! Tyvärr, men här bor Queen Liz när hon hälsar på.


  Min vackra mamma.

  Min vackra mig.




  Ännu en bra veggisrestaurang där vi åt både middag och brunch! David Bann, 56-58 St Mary's Street. Lite dyrare än Henderson's, men najs. 



















  Vi promenerade upp till Edinburgh Castle. Utsikt!
























  Det var maffigt både inne och utomhus.




  Alltså!! Vilket jäkla jobb.





















  Min kära vän Isa bad mig att leta efter en skotsk karl åt henne, och jag tyckte att denna var rätt fin. I uniform à la Första Världskriget inklusive kilt.
  


  På stan gick vi förbi en snubbe med ugglor! Jag var i extas.







  Sen var det afternoon tea time.





  Någon vacker dag kommer fjärde och sista delen...