måndag 28 september 2015

Tusen timmar tåg till det gamla livet

  Jag åkte till Arvika i fredags. Åtta timmar tog det, och nu har jag fått en klart tillräcklig dos av tågande för ett bra tag framöver. På ett och ett halvt dygn i Värmland hinner man med lite olika saker, bland annat detta:


  Ett nytt broderi som jag började med på tåget. Har hunnit ungefär halvvägs nu. Fick för mig att göra fancy bokstäver på fri hand. Vi får se hur det blir. 
  Fick äntligen en date med min favorit-Isa. Bakelser och kaffe och mycket catching up. Oj vad hon är bra alltså. 

   Var råsnygg i håret så poserade i hallen samt tog badrummsselfies. Because why the hell not.


  Hittade min vita lilla kompis.


  Inbillade mig att jag behövde köpa snygga strumpbyxor och agerade smakråd åt Isa som hittade de perfekta brallsen. Blev nästan lite avis alltså.


  Tog del av den där karl'ns examenskonsert och dansade schottis. Massor av pizza och lite mindre sömn senare var det bara att ta sig an åtta timmar till. Blev kär i en skäggbricka på Designtoget på stationen i Göteborg. Lyssnade ut sista HP-boken och tjötade med raraste Tove. Var trött. Typ så. Det var högst trivsamt, om en får lov att påstå. 



måndag 14 september 2015

Några Danmarkbilder från Lies

  Någon som däremot hade med sig en kamera var våran eminenta durspelerska Lies. Och kalasbra som hon är så fick jag låna några stycken att lägga upp här. Tack, Lies!


   Anna, Veronica (moi), Frida.

  Färja till Fanø. Villads och Rasmus.


  Villads, Lena, skitlånga Emil.


  Veronica, Mårten, Rasmus med världens bag. Inte nog med att en går i skolan med sjukt duktiga musiker, de är minsann snygga också. It's a folkmusik thing. 



Godtfolk Festival

  Hej! Vi har varit i Danmark och spelat! På Godtfolkfestivalen på Fanø. Oj, vad det var fedt. Vi åkte partybuss, gigade, dansade, konsumerade stora mängder kaffepunsch, jammade, sov inte, workshopade och hängde. Så fint, var det. Det är en himla bra klass jag har här.   
  Dessvärre fick jag inte med mig kameran, men telefon duger allt i nödlägen. 

   Kvällen innan vi drog så hade vi konsert på skolan också. Mycket yes.

  Spelade Sønderhoning tills det inte fanns plats för något mer i huvudet. Ganska bra gjort efter två timmars sömn, om jag får säga det själv. Så ska det vara.

   Just detta danska hus var jävligt lågt och Emil är jävligt lång. Det var jävligt kul.



  Jam jam jam hela natten lång. Med en Väsengubbe, till exempel. Öl och snurr och kalas och kärlek och bara åh vad jag trivs. Puss på livet.